Vacature
Werken bij Trias Notarissen in Goes is uitdagend en afwisselend. Samen met gedreven professionals ben je actief op het gebied van onderneming, familie en onroerend goed. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we onze professionele houding combineren met persoonlijke betrokkenheid. Dit betekent dat we dichtbij de mensen staan waarvoor en waarmee we werken. Goes zelf is het dynamisch centrum van Zeeland. Het gonst hier van de activiteiten, van bewoners, bedrijven en bezoekers. Hierdoor woon en werk je hier met plezier, of je nu een stadsmens bent, van water houdt of interesse hebt in cultuur of natuur.

Het werk op ons notariskantoor daagt je uit, zowel op professioneel als menselijk vlak. We bieden je alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, maar houden oog voor een goede balans tussen werk en privé. Om die reden zoeken wij voor de afdeling Registergoederen een enthousiaste

 

Ervaren notarisklerk/HBO-jurist of kandidaat-notaris met enige jaren werkervaring

bij voorkeur full time
 

Wat verwachten wij van jou?

Om op ons kantoor succesvol en met plezier aan de slag te kunnen gaan, verwachten wij dat je minstens meebrengt:

  • up-to-date vakinhoudelijke kennis op het gebied van registergoed;
  • klant- en servicegerichte houding;
  • collegiale en flexibele instelling;
  • goede communicatieve, sociale en commerciële vaardigheden;

Vanzelfsprekend gaan we ervan uit dat je zelfstandig kunt werken en accuraat en stressbestendig bent. Door je werkervaring elders vind je het vanzelfsprekend dat je representatief bent. Je bent immers het gezicht van ons kantoor, zowel tijdens als buiten je werk.
 

Wij bieden je:

Een uitdagende en veelzijdige baan in een plezierige werkomgeving. We zijn een notariskantoor, maar we gaan op een informele manier met elkaar om. We hebben aandacht voor elkaar en bieden je mogelijkheden om je verder te ontplooien. Wil je meer weten over ons kantoor? Neem contact op met Marie-Anne Tazelaar, telefoon 0113 23 28 00 (buiten kantoortijden 06 11 04 58 99).
 

Heb je interesse?

Heb je interesse? Dan horen we graag van je. Stuur je sollicitatie, inclusief motivatie en cv, per e-mail naar Marie-Anne Tazelaar, e-mail: tazelaar@triasnotarissen.nl Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen we niet op prijs.

Kantoor Trias Notarissen

Notariële diensten op maat

Iedereen en elke situatie is anders. Wij denken graag met u mee. Heeft u een specifieke vraag? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen op notarieel vlak. Neem contact op of bel voor advies.

Bel (0113) 23 28 00

of neem contact op

Notariële diensten op maat