Vacature
Werken bij Trias Notarissen in Goes is uitdagend en afwisselend. Samen met gedreven professionals ben je actief op het gebied van onderneming, familie en onroerend goed. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we onze professionele houding combineren met persoonlijke betrokkenheid. Dit betekent dat we dichtbij de mensen staan waarvoor en waarmee we werken. Goes zelf is het dynamisch centrum van Zeeland. Het gonst hier van de activiteiten, van bewoners, bedrijven en bezoekers. Hierdoor woon en werk je hier met plezier, of je nu een stadsmens bent, van water houdt of interesse hebt in cultuur of natuur.

Op dit moment zoeken wij een gedreven, ambitieuze en initiatiefrijke

administratief medewerker/praktijkondersteuner voor de onroerend goed praktijk (m/v) met minimaal een havo opleiding

 

Wat houdt je werk in?

Je werk op ons notariskantoor is gevarieerd. Je biedt administratief en praktisch ondersteuning aan je collega's, onder andere door hen het volgende uit handen te nemen:

- raadplegen en bijhouden van registers;

- printen, kopiëren en scannen;

- dossier gereedmaken voor afwikkeling;

- eenvoudige correspondentie voorbereiden;

- archiveren;

- algemene ondersteuning.

 

Wij bieden je:

Een uitdagende en veelzijdige baan in een plezierige werkomgeving. Wij zijn een notariskantoor maar we gaan op informele wijze met elkaar om. We hebben aandacht voor elkaar en bieden je mogelijkheden om je verder te ontplooien. Wil je meer weten over ons kantoor? Kijk dan eens op www.triasnotarissen.nl of neem contact op met Marie-Anne Tazelaar, telefoon 0113 - 232 800.

 

Heb je interesse?

Dan horen wij graag van je, òòk als je schoolverlater bent; je kunt je sollicitatie sturen t.a.v. Marie-Anne Tazelaar (tazelaar@triasnotarissen.nl). We maken graag vrijblijvend kennis. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

 

Kantoor Trias Notarissen

Notariële diensten op maat

Iedereen en elke situatie is anders. Wij denken graag met u mee. Heeft u een specifieke vraag? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen op notarieel vlak. Neem contact op of bel voor advies.

Bel (0113) 23 28 00

of neem contact op

Notariële diensten op maat