Vacature
Werken bij Trias Notarissen in Goes is uitdagend en afwisselend. Samen met gedreven professionals ben je actief op het gebied van onderneming, familie en onroerend goed. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we onze professionele houding combineren met persoonlijke betrokkenheid. Dit betekent dat we dichtbij de mensen staan waarvoor en waarmee we werken. Goes zelf is het dynamisch centrum van Zeeland. Het gonst hier van de activiteiten, van bewoners, bedrijven en bezoekers. Hierdoor woon en werk je hier met plezier, of je nu een stadsmens bent, van water houdt of interesse hebt in cultuur of natuur.

Het ene moment ontvang je een verliefd stel dat gaat samenwonen, het andere moment praat je met een ondernemer over zijn toekomstplannen. Iedereen heeft namelijk op cruciale momenten in zijn leven een notaris nodig. Wij voelen ons betrokken bij onze cliënten en zetten onze kennis graag voor hen in. Zo komen we tot de beste adviezen. Werken op een notariskantoor vergt dus veel van je. Je combineert je persoonlijke betrokkenheid met een professionele houding. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Daarom zoeken wij twee gedreven, ambitieuze en initiatiefrijke:

administratief medewerkers (m/v) voor onze registergoedpraktijk en familierechtpraktijk, 

met minimaal HAVO als vooropleiding en tenminste 24 uur per week beschikbaar

 

Wat houdt je werk in?

Je werk op ons notariskantoor is gevarieerd. Je biedt administratief en praktisch ondersteuning aan je collega's, onder andere door hen het volgende uit handen te nemen:

  • raadplegen en bijhouden van diverse registers;
  • printen, kopiëren en scannen;
  • dossiers gereedmaken voor afwikkeling;
  • eenvoudige correspondentie voorbereiden;
  • archiveren;
  • algemene ondersteuning.

 

Wij bieden je:

Een uitdagende en veelzijdige baan. Wij zijn een notariskantoor, maar we gaan op een informele manier met elkaar om. We hebben aandacht voor elkaar en bieden je mogelijkheden om je verder te ontplooien.

Heb je interesse?

Heb je interesse? Dan horen we graag van je, òòk als je schoolverlater bent en je op zoek bent naar je eerste echte baan. We maken graag vrijblijvend kennis. Stuur je sollicitatie, inclusief motivatie en cv per e-mail naar Marie-Anne Tazelaar: tazelaar@triasnotarissen.nl .

Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

 

Kantoor Trias Notarissen

Notariële diensten op maat

Iedereen en elke situatie is anders. Wij denken graag met u mee. Heeft u een specifieke vraag? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen op notarieel vlak. Neem contact op of bel voor advies.

Bel (0113) 23 28 00

of neem contact op

Notariële diensten op maat