Vacature
Werken bij Trias Notarissen in Goes is uitdagend en afwisselend. Samen met gedreven professionals ben je actief op het gebied van onderneming, familie en onroerend goed. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat we onze professionele houding combineren met persoonlijke betrokkenheid. Dit betekent dat we dichtbij de mensen staan waarvoor en waarmee we werken. Goes zelf is het dynamisch centrum van Zeeland. Het gonst hier van de activiteiten, van bewoners, bedrijven en bezoekers. Hierdoor woon en werk je hier met plezier, of je nu een stadsmens bent, van water houdt of interesse hebt in cultuur of natuur.

Vacature voor een telefoniste/receptioniste (m/v)

 

Trias Notarissen

Werken bij Trias Notarissen is uitdagend en afwisselend. Iedereen heeft namelijk op cruciale momenten in zijn leven een notaris nodig. Wij voelen ons betrokken bij onze cliënten en zetten onze kennis graag voor hen in. Je combineert persoonlijke betrokkenheid met een professionele houding.

Ter ondersteuning van onze telefoniste in de zomermaanden - en mogelijk bij gebleken geschiktheid voor een langere periode -  zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en initiatiefrijke

 

Telefoniste/receptioniste (m/v)

met minimaal een HAVO opleiding en bij voorkeur voor 40 uur in de week.

 

Wat houdt je werk in?

Je bent het visitekaartje van ons kantoor en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Je taken en werkzaamheden bestaan uit:

-          het bedienen van de telefooncentrale; 

-          het gastvrij ontvangen van relaties;

-          het netjes houden van de wachtruimte;

-          het verzorgen van eenvoudige administratieve taken;

-          het verzorgen van de externe post;

-          het bijhouden van de algemene mailbox;

-          algemene ondersteuning.

 

Wij bieden je:

Een uitdagende baan. Wij zijn een notariskantoor maar we gaan op informele wijze met elkaar om. Wil je meer weten over ons kantoor?

Kijk dan eens op www.triasnotarissen.nl of neem contact op met Marie-Anne Tazelaar, telefoon 0113 - 232 800.

 

Heb je interesse?

Dan horen we graag van je, òòk als je schoolverlater of vakantiekracht bent. We maken graag vrijblijvend kennis. Stuur je sollicitatie inclusief motivatie en cv per e-mail voor 22 juni a.s. naar Marie-Anne Tazelaar, e-mail: tazelaar@triasnotarissen.nl. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

 

Kantoor Trias Notarissen

Notariële diensten op maat

Iedereen en elke situatie is anders. Wij denken graag met u mee. Heeft u een specifieke vraag? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen op notarieel vlak. Neem contact op of bel voor advies.

Bel (0113) 23 28 00

of neem contact op

Notariële diensten op maat