Trias notarissen

Trias Notarissen en notariskantoor De Zeeuwse Alliantie gaan vanaf 1 januari 2023 samen verder. Beide kantoren zien deze samenvoeging als een waardevolle stap naar een nog betere dienstverlening in de toekomst.

Krachten bundelen

De veranderingen in het notariaat en de samenleving in combinatie met de huidige krapte op de arbeidsmarkt maken het voor kleinere notariskantoren steeds moeilijker om hun dienstverlening op de juiste manier en met de juiste kwaliteit te kunnen blijven aanbieden. Om die reden zien wij het als een vanzelfsprekende beslissing om onze krachten te bundelen met notariskantoor De Zeeuwse Alliantie.

Lopende dossiers

Voorlopig zullen alle lopende dossiers van Trias Notarissen verder worden behandeld door de voor u bekende aanspreekpunten op de vestiging aan Kloetingseweg 46 in Goes. Ook al gepasseerde akten en dossiers van Trias Notarissen (en van de notarissen Giele, Oostinga en Hage) blijven beschikbaar. Op termijn zullen we de vestiging aan de Kloetingseweg sluiten, teneinde onze intrek te kunnen nemen in de vestiging van De Zeeuwse Alliantie in Goes. Natuurlijk informeren wij u hier te zijner tijd over via de diverse mediakanalen.

Contactgegevens

Wij blijven bereikbaar via telefoonnummer 0113 – 23 28 00 en e-mail: info@triasnotarissen.nl. Ook de bij u bekende e-mailadressen blijven voorlopig actief.

Het is helaas niet mogelijk om alle cliënten persoonlijk te informeren over de samenvoeging van Trias Notarissen met notariskantoor De Zeeuwse Alliantie. Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen, stelt u deze dan gerust.