Echtscheiding
Als u en uw partner gaan scheiden of uit elkaar gaan, moet er veel geregeld worden. Denk aan de verdeling van uw bezittingen, uw woning, alimentatie, de kinderen. En naast al deze zakelijke aspecten, zijn er ook nog emoties die een rol spelen. Wij helpen u om uw scheiding in goed overleg te regelen.

Scheiding in goede harmonie

Sinds een aantal jaren is het mogelijk om te scheiden in onderling overleg. Deze methode is bij uitstek geschikt voor stellen die de scheiding zo veel mogelijk in goede harmonie willen laten verlopen. Als u kiest voor een scheiding in onderling overleg, zijn wij u daarbij graag van dienst.

Voordelen scheiden in onderling overleg

Scheiden in onderling overleg heeft veel voordelen. Door belangrijke zaken zelf te regelen voorkomt u dat de rechter u iets onwelgevalligs oplegt. Het is ook fijn voor uw kinderen. Zij merken dat u zonder ruzie naar oplossingen zoekt.

Voordelen scheiden in onderling overleg Scheiden in onderling overleg heeft veel voordelen. Door belangrijke zaken zelf te regelen voorkomt u dat de rechter u iets onwelgevalligs oplegt. Het is ook fijn voor uw kinderen. Zij merken dat u zonder ruzie naar oplossingen zoekt.
scheiding in overleg

Volledig echtscheidingstraject

Gedurende het echtscheidingstraject helpen wij u bij het uitvoeren van uw huwelijkse voorwaarden en bij de verdeling van de spullen. In het vervolgtraject verzorgen wij de toedeling of overdracht van het huis en de aanpassing van de hypotheek en uw testament.

Gerelateerde diensten

Kantoor Trias Notarissen

Notariële diensten op maat

Iedereen en elke situatie is anders. Wij denken graag met u mee. Heeft u een specifieke vraag? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen op notarieel vlak. Neem contact op of bel voor advies.

Bel (0113) 23 28 00

of neem contact op

Notariële diensten op maat