Uw testament maken
Een testament wordt ook wel uiterste wil genoemd. Het is uw laatste wil over het na te laten vermogen. Uw testament wordt pas na uw overlijden geopend. Het is dus belangrijk dat de bewoordingen in het testament helder zijn. Wij hebben ruime ervaring in het goed en persoonlijk opstellen van testamenten.

#testamentmoment?

Eerste kleinkind, nieuwe liefde of een stukgelopen relatie. Op zulke momenten denkt u vast niet aan een testament. Terwijl dat wel belangrijk is! Want deze gebeurtenissen zorgen voor een grote verandering in uw leven. Wilt u weten of dit uw testamentmoment is? Doe nu de check!

 

Wettelijke erfgenamen

De wet bepaalt wie uw erfgenamen zijn. Deze wettelijke regels zijn van toepassing als u geen testament maakt. Met een testament bepaalt u zelf alles en moeten uw erfgenamen zich daaraan houden.

 

Uw testament maken

Iedereen vanaf 16 jaar mag een testament maken. Dat kan niet zo maar. De overheid heeft ons de taak gegeven om ervoor te zorgen dat dit zo gebeurt dat het juridisch klopt. Wij weten precies wat juridisch wel en niet kan. Want, hoewel u veel kunt regelen in uw testament, zijn er ook wettelijke voorschriften waaraan u zich moet houden. Het spreekt voor zich dat wij hierin thuis zijn.

 

Centraal Testamentenregister

Wij leggen uw wensen vast in een notariële akte, uw testament. Daar voor spreken we alles nauwkeurig samen door. Alle voor u relevante zaken komen aan bod. Vervolgens ondertekenen u en wij de akte. Daarmee krijgt u testament rechtskracht. Wij registreren in het Centraal Testamentenregister, dat u een testament heeft gemaakt. Wij bewaren de akte in onze kluis. U krijgt een afschrift mee.

#testamentmoment? Eerste kleinkind, nieuwe liefde of een stukgelopen relatie. Op zulke momenten denkt u vast niet aan een testament. Terwijl dat wel belangrijk is! Want deze gebeurtenissen zorgen voor een grote verandering in uw leven. Wilt u weten of dit uw testamentmoment is? Doe nu de check!   Wettelijke erfgenamen De wet bepaalt wie uw erfgenamen zijn. Deze wettelijke regels zijn van toepassing als u geen testament maakt. Met een testament bepaalt u zelf alles en moeten uw erfgenamen zich daaraan houden.   Uw testament maken Iedereen vanaf 16 jaar mag een testament maken. Dat kan niet zo maar. De overheid heeft ons de taak gegeven om ervoor te zorgen dat dit zo gebeurt dat het juridisch klopt. Wij weten precies wat juridisch wel en niet kan. Want, hoewel u veel kunt regelen in uw testament, zijn er ook wettelijke voorschriften waaraan u zich moet houden. Het spreekt voor zich dat wij hierin thuis zijn.   Centraal Testamentenregister Wij leggen uw wensen vast in een notariële akte, uw testament. Daar voor spreken we alles nauwkeurig samen door. Alle voor u relevante zaken komen aan bod. Vervolgens ondertekenen u en wij de akte. Daarmee krijgt u testament rechtskracht. Wij registreren in het Centraal Testamentenregister, dat u een testament heeft gemaakt. Wij bewaren de akte in onze kluis. U krijgt een afschrift mee.
Trias Notarissen te Goes

Uw testament wijzigen

U kunt uw testament altijd wijzigen. Dat gaat niet met simpele doorhaling van wat u niet meer wilt en aanvulling met wat u wel wilt. Het wijzigen van uw testament kan alleen door het maken van een nieuw testament. Wijzigen is op ieder moment mogelijk en gebeurt ook bij (en door) ons.

Gerelateerde diensten

Kantoor Trias Notarissen

Notariële diensten op maat

Iedereen en elke situatie is anders. Wij denken graag met u mee. Heeft u een specifieke vraag? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen op notarieel vlak. Neem contact op of bel voor advies.

Bel (0113) 23 28 00

of neem contact op

Notariële diensten op maat