Over Trias notarissen
Een huis kopen, een bedrijf starten of een testament opstellen. Het zijn zaken waarmee iedereen in zijn leven te maken kan krijgen, als privépersoon of ondernemer. Onderwerpen ook waarbij het van belang is, dat uw zaken goed geregeld zijn. Dat vraagt om een betrokken en deskundige partner.

Persoonlijk en betrokken

Met ons team van professionele medewerkers is Trias Notarissen u van dienst op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht en commercieel en particulier onroerend goed.

Naast onze actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving en jurisprudentie, onderscheiden wij ons door onze persoonlijke en betrokken aanpak. Zo komen wij tot weloverwogen en op maat gemaakte akten of advies. Daarbij zijn wij ons er steeds van bewust dat notarieel werk ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid inhoudt.

Geschiedenis Trias Notarissen

Wie teruggaat in de tijd, ontdekt dat volgens oude geschriften het notariaat in Goes al sinds 1562 bestaat. De recente historie van Trias Notarissen begint in 1989, met de fusie tussen de notariskantoren Giele en Van Dissel.

Kort na deze fusie volgde Dick Oostinga notaris Giele op. De toenmalige maatschap van de notarissen Oostinga en Van Dissel werd uitgebreid met notaris mr. C. Hage. Inmiddels hebben deze notarissen hun functie neergelegd.

In de loop van de jaren zijn er diverse opvolgingen geweest. Het kantoor heeft onder verschillende namen, zoals De Vier Notarissen en De Drie Notarissen, de notariële praktijk uitgeoefend. De gerenommeerde namen die aan ons notariskantoor zijn verbonden, worden in Goes en omgeving nog regelmatig gebruikt.
 

Trias Notarissen

Notaris mr. Paul Platier en notaris mr. Marie-Anne Tazelaar voeren sinds november 2015 gezamenlijk de notarispraktijk met de naam Trias Notarissen. Wij verzorgen alle notariële diensten op het gebied van ondernemingsrecht, familierecht en onroerend goedrecht.

Paul Platier
notaris

Mr. P.I.E. (Paul) Platier is sinds 15 maart 2007 notaris. Paul deed na zijn studie in Rotterdam op alle notariële rechtsgebieden werkervaring op bij notariskantoren in Dordrecht en Roosendaal. In 2002 keerde hij terug naar zijn geboorteplaats Goes en verbond hij zich aan ons notariskantoor. In de beginjaren hield Paul zich hoofdzakelijk bezig met het ondernemingsrecht. Door deze kennis voortdurend actueel te houden, heeft hij nu een bloeiende ondernemingsrechtpraktijk.

Na toetreding tot de maatschap in 2006, heeft hij zijn werkterrein uitgebreid als leidinggevende van de afdeling familierecht. Estate planning is zijn specialisme. Daarvoor rondde hij in 2006  de opleiding tot EPX Estate Planner af. In 2014 volgde hij de opleiding tot Mediator. Dit betekent dat hij op een onpartijdige manier kan bemiddelen in allerlei conflicten.

In 2017 is Paul gestart met de universitaire studie Fiscaal recht. Zo kan Paul ook de ondernemende cliënt adviseren op het kruispunt van notarieel recht en fiscaal recht of sparren met diens accountant en fiscalist. Inmiddels heeft hij diverse deelcertificaten behaald.

Paul is sterk in adviezen op het snijvlak van ondernemingsrecht en familierecht. Hij vindt het uitdagend om cliënten te adviseren over bedrijfsopvolging of vermogensoverheveling naar de volgende generatie.
Paul heeft het protocol van Giele en Oostinga onder zich. Hij is lid van de Estate Planners Circle.

Paul Platier notaris Mr. P.I.E. (Paul) Platier is sinds 15 maart 2007 notaris. Paul deed na zijn studie in Rotterdam op alle notariële rechtsgebieden werkervaring op bij notariskantoren in Dordrecht en Roosendaal. In 2002 keerde hij terug naar zijn geboorteplaats Goes en verbond hij zich aan ons notariskantoor. In de beginjaren hield Paul zich hoofdzakelijk bezig met het ondernemingsrecht. Door deze kennis voortdurend actueel te houden, heeft hij nu een bloeiende ondernemingsrechtpraktijk. Na toetreding tot de maatschap in 2006, heeft hij zijn werkterrein uitgebreid als leidinggevende van de afdeling familierecht. Estate planning is zijn specialisme. Daarvoor rondde hij in 2006  de opleiding tot EPX Estate Planner af. In 2014 volgde hij de opleiding tot Mediator. Dit betekent dat hij op een onpartijdige manier kan bemiddelen in allerlei conflicten. In 2017 is Paul gestart met de universitaire studie Fiscaal recht. Zo kan Paul ook de ondernemende cliënt adviseren op het kruispunt van notarieel recht en fiscaal recht of sparren met diens accountant en fiscalist. Inmiddels heeft hij diverse deelcertificaten behaald. Paul is sterk in adviezen op het snijvlak van ondernemingsrecht en familierecht. Hij vindt het uitdagend om cliënten te adviseren over bedrijfsopvolging of vermogensoverheveling naar de volgende generatie. Paul heeft het protocol van Giele en Oostinga onder zich. Hij is lid van de Estate Planners Circle.
Paul

Marie-Anne Tazelaar
notaris


Mr. M. (Marie-Anne) Tazelaar is sinds 1 februari 2008 notaris in Goes. Zij heeft Notarieel recht en Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.
Zij werkt sinds 1994 in het notariaat.


De aandachtsgebieden van Marie-Anne zijn registergoed, familierecht en agrarisch recht.
Zij heeft de opleiding Registergoedrecht aan de Grotius Academie voltooid. Momenteel volgt zij de opleiding tot Estate Planner. Daarnaast is zij Agrarisch Specialist.
Door haar gedegen en specialistische kennis op meerdere terreinen, kan zij u juist ook bij complexere zaken goed en deskundig adviseren.


Marie-Anne is de opvolger van notaris C. Hage.

Zij is lid van de Vereniging van Vastgoed Juristen en aangesloten bij de Vereniging van Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN).

Marie-Anne Tazelaar notaris Mr. M. (Marie-Anne) Tazelaar is sinds 1 februari 2008 notaris in Goes. Zij heeft Notarieel recht en Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij werkt sinds 1994 in het notariaat. De aandachtsgebieden van Marie-Anne zijn registergoed, familierecht en agrarisch recht. Zij heeft de opleiding Registergoedrecht aan de Grotius Academie voltooid. Momenteel volgt zij de opleiding tot Estate Planner. Daarnaast is zij Agrarisch Specialist. Door haar gedegen en specialistische kennis op meerdere terreinen, kan zij u juist ook bij complexere zaken goed en deskundig adviseren. Marie-Anne is de opvolger van notaris C. Hage. Zij is lid van de Vereniging van Vastgoed Juristen en aangesloten bij de Vereniging van Agrarisch Specialisten in het Notariaat (VASN).
mr. M. (Marie-Anne) Tazelaar, notaris te Goes

Lynda Noorland

register-notarisklerk

Lynda behaalde in 1993 de ‘Akte van Bekwaamheid als Notarisklerk’, maar is al sinds 1986 werkzaam in het notariaat. Ze begon haar loopbaan bij het gerenommeerde notariskantoor Van Dissel, één van de voorlopers van ons kantoor.
Lynda houdt zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht. Zo is zij gespecialiseerd in het afhandelen van (complexe) nalatenschappen. Haar ruime ervaring deelt ze graag. Om die reden is ze op ons kantoor hét aanspreekpunt voor onafhankelijk advies in nalatenschappen.

Verder treedt zij in nalatenschappen op als bewindvoerder, executeur en vereffenaar. Lynda is lid van de Nederlandse Organisatie Voor Executeurs (NOVEX) en is vermeld in het register voor Notarisklerken van de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat.

Lynda Noorland register-notarisklerk Lynda behaalde in 1993 de ‘Akte van Bekwaamheid als Notarisklerk’, maar is al sinds 1986 werkzaam in het notariaat. Ze begon haar loopbaan bij het gerenommeerde notariskantoor Van Dissel, één van de voorlopers van ons kantoor. Lynda houdt zich voornamelijk bezig met het personen- en familierecht. Zo is zij gespecialiseerd in het afhandelen van (complexe) nalatenschappen. Haar ruime ervaring deelt ze graag. Om die reden is ze op ons kantoor hét aanspreekpunt voor onafhankelijk advies in nalatenschappen. Verder treedt zij in nalatenschappen op als bewindvoerder, executeur en vereffenaar. Lynda is lid van de Nederlandse Organisatie Voor Executeurs (NOVEX) en is vermeld in het register voor Notarisklerken van de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat.
Lynda Noorland - Trias Notarissen te Goes

Arjen Griep

Register-notarisklerk

 

Arjen is sinds 1993 werkzaam in het notariaat. Hij behaalde in 1998 de ‘Akte van Bekwaamheid als Notarisklerk’.

Arjen werkte circa 25 jaar op een notariskantoor in Zierikzee. Daar deed hij de nodige ervaring op in de onroerend goed praktijk. Sinds 2019 werkt Arjen op de afdeling onroerend goed van ons notariskantoor. Natuurlijk houdt hij de ontwikkelingen in zijn vakgebied nauwlettend bij.

Arjen staat vermeld in het register voor Notarisklerken van de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat.

Arjen Griep Register-notarisklerk   Arjen is sinds 1993 werkzaam in het notariaat. Hij behaalde in 1998 de ‘Akte van Bekwaamheid als Notarisklerk’. Arjen werkte circa 25 jaar op een notariskantoor in Zierikzee. Daar deed hij de nodige ervaring op in de onroerend goed praktijk. Sinds 2019 werkt Arjen op de afdeling onroerend goed van ons notariskantoor. Natuurlijk houdt hij de ontwikkelingen in zijn vakgebied nauwlettend bij. Arjen staat vermeld in het register voor Notarisklerken van de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat.
Arjen Griep - register-notarisklerk

Jacqueline van Goudswaard

INM-notarieel medewerker

 

Jacqueline werkt al meer dan 15 jaar in het notariaat en is sinds 2005 verbonden aan ons notariskantoor. Aanvankelijk werkte zij als juridisch secretaresse op de afdeling Familierecht.

Na de benoeming van Paul Platier tot notaris, werkt zij voornamelijk voor hem. Jacqueline vertaalt de gespreksnotities van Paul tot ontwerpakten en verzorgt de daarbij behorende correspondentie. Met haar ervaring en kennis ondersteunt ze Paul op alle notariële gebieden. Jacqueline volgde de INM opleiding tot Notarieel Medewerker en behaalde de deelcertificaten Familierecht en Onroerend Goed (2007 en 2008). Ze is met name geïnteresseerd in het familierecht, zoals testamenten, levenstestamenten, samenlevingsvormen en schenkingen.

Daarnaast regelt ze binnen ons notariskantoor de ICT. Verder denkt ze graag creatief mee over de PR voor ons kantoor.

Jacqueline van Goudswaard INM-notarieel medewerker   Jacqueline werkt al meer dan 15 jaar in het notariaat en is sinds 2005 verbonden aan ons notariskantoor. Aanvankelijk werkte zij als juridisch secretaresse op de afdeling Familierecht. Na de benoeming van Paul Platier tot notaris, werkt zij voornamelijk voor hem. Jacqueline vertaalt de gespreksnotities van Paul tot ontwerpakten en verzorgt de daarbij behorende correspondentie. Met haar ervaring en kennis ondersteunt ze Paul op alle notariële gebieden. Jacqueline volgde de INM opleiding tot Notarieel Medewerker en behaalde de deelcertificaten Familierecht en Onroerend Goed (2007 en 2008). Ze is met name geïnteresseerd in het familierecht, zoals testamenten, levenstestamenten, samenlevingsvormen en schenkingen. Daarnaast regelt ze binnen ons notariskantoor de ICT. Verder denkt ze graag creatief mee over de PR voor ons kantoor.
Jacqueline van Goudswaard - Trias Notarissen te Goes

Ineke Franje-Jansens

notarieel medewerker

 

In de meer dan 25 jaar dat Ineke op ons notariskantoor werkt, heeft zij meerdere functies gehad.
De eerste jaren werkte zij als receptioniste.


Later is zij een periode werkzaam geweest op de afdeling Onroerend Goed.


Door de toegenomen vraag op het gebied van Ondernemingsrecht, richt zij zich nu met veel enthousiasme op administratieve ondersteuning van dit vakgebied.

 

Ineke Franje-Jansens notarieel medewerker   In de meer dan 25 jaar dat Ineke op ons notariskantoor werkt, heeft zij meerdere functies gehad. De eerste jaren werkte zij als receptioniste. Later is zij een periode werkzaam geweest op de afdeling Onroerend Goed. Door de toegenomen vraag op het gebied van Ondernemingsrecht, richt zij zich nu met veel enthousiasme op administratieve ondersteuning van dit vakgebied.  
Ineke Franje-Jansens - Trias Notarissen te Goes

Maartje Kuijlen

Jurist

Maartje behaalde in 2015 haar master Nederlands Recht aan Tilburg University met als specialisatie Personen & Familierecht. Na haar studie deed zij werkervaring op bij een notariskantoor in Brabant. Sinds 2018 is zij werkzaam op ons kantoor.

Ook Maartje volgde de INM Opleiding tot Notarieel Medewerker en behaalde de deelcertificaten Familierecht en Onroerend Goed (2017 en 2018). Zij staat vermeld in het register voor Notarisklerken van de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat.

Maartje richt zich met name op de boedelpraktijk.

Maartje Kuijlen Jurist Maartje behaalde in 2015 haar master Nederlands Recht aan Tilburg University met als specialisatie Personen & Familierecht. Na haar studie deed zij werkervaring op bij een notariskantoor in Brabant. Sinds 2018 is zij werkzaam op ons kantoor. Ook Maartje volgde de INM Opleiding tot Notarieel Medewerker en behaalde de deelcertificaten Familierecht en Onroerend Goed (2017 en 2018). Zij staat vermeld in het register voor Notarisklerken van de Stichting Opleiding Medewerkers in het Notariaat. Maartje richt zich met name op de boedelpraktijk.
Maartje

Laurien Bal

administratief medewerker 

 

Laurien deed veel werkervaring op binnen het sociaal domein. De functie van administratief medewerker op ons notariskantoor verleidde haar om in 2020 de overstap te maken naar het notariaat.  Laurien doet allerhande ondersteunende werkzaamheden voor de notarissen en klerken binnen het team Onroerend Goed. Het aanmaken van dossiers, contact onderhouden met banken en cliënten, het passeerklaar maken van de akten en het verzenden van de akten naar het kadaster en partijen, zijn taken zij op ons kantoor met verve doet.

Laurien Bal administratief medewerker    Laurien deed veel werkervaring op binnen het sociaal domein. De functie van administratief medewerker op ons notariskantoor verleidde haar om in 2020 de overstap te maken naar het notariaat.  Laurien doet allerhande ondersteunende werkzaamheden voor de notarissen en klerken binnen het team Onroerend Goed. Het aanmaken van dossiers, contact onderhouden met banken en cliënten, het passeerklaar maken van de akten en het verzenden van de akten naar het kadaster en partijen, zijn taken zij op ons kantoor met verve doet.
Laurien

Dèbra Breure-de Boer

administratief medewerker 

 

Dèbra heeft jaren ervaring opgedaan bij verschillende notariskantoren in de regio en is sinds juli 2021 op ons kantoor werkzaam. Met haar INM certificaten en opleiding tot legal assistant beschikt ze over de notariële kennis om haar collega's van de afdelingen familierecht en ondernemingsrecht optimaal te kunnen ondersteunen. 

Dèbra Breure-de Boer administratief medewerker    Dèbra heeft jaren ervaring opgedaan bij verschillende notariskantoren in de regio en is sinds juli 2021 op ons kantoor werkzaam. Met haar INM certificaten en opleiding tot legal assistant beschikt ze over de notariële kennis om haar collega's van de afdelingen familierecht en ondernemingsrecht optimaal te kunnen ondersteunen. 
Dèbra Breure-de Boer

Addy Meuldijk-van den Hoek

Receptioniste / telefoniste 

 

Met haar aanstekelijke enthousiasme verwelkomt Addy u op ons kantoor. Als eerste aanspreekpunt beantwoordt zij uw vragen of verbindt u door met de gewenste collega. Haar jarenlange ervaring in de makelaardij en het notariaat komt haar in deze functie goed van pas waardoor zij vriendelijk doch doortastend te werk gaat. Addy verzorgt de meest voorkomende receptie werkzaamheden. Zij is op ons kantoor een onmisbare schakel tussen cliënt en collega.

Addy Meuldijk-van den Hoek Receptioniste / telefoniste    Met haar aanstekelijke enthousiasme verwelkomt Addy u op ons kantoor. Als eerste aanspreekpunt beantwoordt zij uw vragen of verbindt u door met de gewenste collega. Haar jarenlange ervaring in de makelaardij en het notariaat komt haar in deze functie goed van pas waardoor zij vriendelijk doch doortastend te werk gaat. Addy verzorgt de meest voorkomende receptie werkzaamheden. Zij is op ons kantoor een onmisbare schakel tussen cliënt en collega.
Addy Meuldijk-van den Hoek receptioniste / telefoniste