Geschiedenis

Volgens oude geschriften bestaat het notariaat in Goes in ieder geval sinds 1562. De recente historie van Trias Notarissen gaat terug tot de fusie in 1989 tussen de notariskantoren Giele en Van Dissel. Sinds de fusie in 1989 zijn er tot en met heden diverse opvolgingen en naamswijzigingen geweest.

Notaris mr. D. Oostinga volgde notaris Giele op en de toenmalige maatschap van de notarissen Oostinga en Van Dissel werd uitgebreid met notaris mr. C. Hage. Inmiddels zijn deze notarissen gedefungeerd en opgevolgd door mr. J.L.J. Ammerlaan, mr. P.I.E. Platier en mr. M. Tazelaar.

Vanaf 1 januari 2013 werd de notariële praktijk door de notarissen Ammerlaan, Platier en Tazelaar gezamenlijk uitgeoefend onder de naam "De Drie Notarissen".

Met ingang van 1 november 2015 zet notaris Ammerlaan zelfstandig zijn praktijk van notariële werkzaamheden op het terrein van het ondernemingsrecht voort. Vanaf die datum is hij aan het Stationspark 27f te Goes gevestigd onder de naam Ammerlaan Legal. Paul Platier en Marie-Anne Tazelaar zetten de bestaande notarispraktijk voort onder de naam "Trias Notarissen".

Trias Notarissen biedt alle notariële diensten aan op het gebied van het ondernemingsrecht, familierecht en onroerend goedrecht. Met ingang van 9 november 2015 is Trias Notarissen gevestigd aan de Kloetingseweg 46 te 4462 BA Goes.