TriasNotarissen

Trias Notarissen is een toegankelijk, servicegericht en deskundig notariskantoor. De individuele cliënt en diens belangen staan centraal.Ons team van twee notarissen, een kandidaat-notaris en diverse medewerkers zoeken continu naar mogelijkheden om de dienstverlening te perfectioneren. Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit.

Alle medewerkers van het kantoor zijn gedreven en zich ervan bewust dat hun notariële werk een maatschappelijke verantwoordelijkheid inhoudt.

Trias Notarissen is uw notariskantoor voor uw onderneming, familie en onroerend goed.

mr. P.I.E. (Paul) Platier

De heer mr. P.I.E. (Paul) Platier is vanaf 15 maart 2007 notaris. Hij is geboren en getogen in Goes en heeft na zijn studie bij verschillende notariskantoren werkervaring op alle notariële gebieden opgedaan. Sinds 2002 is hij aan het kantoor verbonden. Zijn werkgebieden zijn het ondernemingsrecht en het familierecht.

Estateplanning is zijn specialisme en verder heeft hij in het jaar 2014 de opleiding tot Mediator afgerond waarbij hij speciaal is opgeleid om op een onpartijdige manier te bemiddelen in allerlei conflicten.

Doordat hij zowel de rechtsgebieden ondernemingsrecht en het familierecht beheerst, kan hij u ook in overlappende zaken van goed advies voorzien.

Meer informatie

Notaris contactWilt u meer weten over dit onderwerp? Vul dan hier ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


mr. M. (Marie-Anne) Tazelaar

Mevrouw mr. M. (Marie-Anne) Tazelaar is op 1 februari 2008 benoemd tot notaris. Zij is sinds 1994 werkzaam in het notariaat. Zij houdt zich met name bezig met alle facetten van de registergoedpraktijk. In 2004 voltooide zij de specialistische opleiding Registergoedrecht aan de Grotius Academie. Zij is lid van de vereniging van vastgoed juristen. Bovendien is zij agrarisch specialist en als zodanig lid van de VASN.

Naast dat zij zich met name richt op de registergoedpraktijk, is zij ook bekend met het familierecht en passeert zij regelmatig familierechtelijke akten zoals bijvoorbeeld (levens)testamenten. 

Goedkoopste? Beste? Of allebei?

De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere notaris hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Ervaar het zelf.